Uw winkelwagen is leeg | U bent niet aangemeld - Login

Over ons

Wij (Eric, Karen en Jessica) zijn een team van enthousiaste mensen die hart hebben voor de Italiaanse koffie. Wij hebben een kantoor in Breda, waaruit we ook de verzending verzorgen. Eenmaal per maand komt een lading koffie uit ItaliŽ, die naar de gebruikers worden verzonden. Enkele horeca zaken en vele particuliere gebruikers maken gebruik van de herhaal verzendings mogelijkheid, waarbij u verzekerd bent dat u verse koffie, net gebrand in ItaliŽ, snel in huis krijgt.

Op zoek naar de lekkerste Italiaanse koffie kwamen we uit bij de Elena koffiebranderij in San Remo die nog op de oude ambachtelijke wijze de koffiebonen brandt. Elke dag begint men om 4 uur 's morgens de bonen te branden in een op olijvenhout gestookte oven. Sinds 1863 heeft men al ervaring met het branden van deze heerlijke koffie.

Begin 2008 zijn we voor het eerst op bezoek geweest bij de Elena branderij en hebben we met eigen ogen kunnen zien hoe ambachtelijk daar de koffie wordt gebrand. Jaarlijks gaan we langs alle branderijen om het contact te onderhouden, wat heel belangrijk is in ItaliŽ.

Wij leveren zowel aan particulieren als aan horeca en speciaalzaken.

ItaliŽKoffie is een onderdeel van TecTronics import en export.
KvK: 20129151
IBAN: NL41RABO0117164259 ten name van TecTronics import/export, Breda.
BIC:  RABONL2U
BTW nr: NL001519553B29